Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Става ли България хъб за доставчици на бетинг решения?

0 коментара
Става ли България хъб за доставчици на бетинг решения?

Едва ли има човек, който днес да не наблюдава скоростта на работа и технологичната еволюция, която е достигнала страната ни. Забелязваме все повече електромобили, радваме се на високите скорости на интернет, ние ще сме една от първите страни, които въвеждат 5G скоростите и като цяло можем да бъдем сигурни, че това няма да е последната ни стъпка в развитието.

Благодарение на тези условия, все повече технологични компании от IT сектора се насочват към инвестиция именно на родна територия. Впрочем те не са единствени, но това освен добри възможности за индустрията, се оказва и много сериозна възможност за развитие на икономиката ни. През последните години ще забележим, че страната има достатъчно интересни технологични представители, които с голямо удоволствие преместват бизнеса си на родна територия.

Не е и особена тайна, след като можем да забележим, че присъстват достатъчно брандове, които с удоволствие биха започнали да инвестират именно на родна територия. Благодарение на териториалното преимущество – все пак се намираме точно между два континента, както и все още ниската работна ръка, всеки би пожелал да се възползва от всички предпоставки за развитие на бизнес.

Няма как да не обърнем внимание и на все по-засилващото се присъствие на различните букмейкъри в страната, но една от много важните подробности, които ще открием, е присъствието на родни компании за бетинг предложения и предоставянето на професионални игри, които все повече набират скорост и внимание, впрочем не само за родни брандове като Win-Bet, а и за още много други оператори на спортни залози и онлайн казина. В случай, че не сте чували за компанията Ultra Play, тя може да се похвали като един от много големите и качествени разработчици за електронни залози, залози на живо и блокчейн технологии.

Въпросната компания може да се похвали като истински и специален бранд, предоставящ много и най-различни решения, но една от силните страни е именно работата с онлайн казина. За прекараните години в бранша ще забележим, че не са малко и сертификатите за качество, които вече сме виждали. Брандът започва своята работа през 2010 г. и малко след това започва да партнира с различните оператори и казина, предлагайки разнообразни възможности, както и доста специални опции за по-претенцизоните клиенти.

Някои от по-специалните успехи са създаването на биткойн казино и до днес това е компанията, която създава едно от първите такива решения, а в рамките на две години след този успех, навлиза директно на азиатския пазар, където развиването на точно този вид бизнес се смята за невероятен успех, при това поради редица причини. Една от всички тях е, че чуждестранни компании се допускат много трудно, особено след като се пази локална хегемония. През 2019 г. брандът не само успя да получи награда, а добави 11-та подред за технологични решения.

Впрочем тези успехи със сигурност не са единствени и ако разгледаме малко по-обстойно, веднага ще забележим и наличието на други технологични компании развиващи по-сериозно онлайн бетинг индустрията. Някои от тях, както можем да се досетим, предлагат и много алтернативни и качествени решения, а много от родните компании отдавна могат да се похвалят и със световно представяне и сертификат за качество, предоставяйки решения на брандове по цял свят.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Подкрепете Mediapool.bg с 5€, за да разчитате и занапред на независима, професионална и честна информационно-аналитична медия.

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Подкрепете Mediapool.bg с 5€, за да разчитате и занапред на независима, професионална и честна информационно-аналитична медия.