Стипендиантската програма за дигитален маркетинг на Фондация "Америка за България" е отворена за кандидатстване

Стипендиантската програма за дигитален маркетинг на Фондация "Америка за България" е отворена за кандидатстване

Фондация "Америка за България" открива стипендиантската програма "Дигитален маркетинг за значими каузи", която осигурява 9-месечен платен стаж по дигитален маркетинг на 10 студенти, наскоро завършили университет или преквалифициращи се професионалисти. В рамките на стажа участниците ще натрупат професионален опит в медии и НПО, като съдействат с разработването и изпълнението на стратегии за дигитален маркетинг на ключови представители на гражданското общество в България. От стажантите ще се очаква да отделят 20 часа седмично за работа в организацията, в която са разпределени.

Стипендиантска програма "Дигитален маркетинг за значими каузи" включва и съпътстваща менторска програма и продължаващо обучение. На всеки стажант ще бъде осигурен индивидуален ментор, представител на водеща компания за дигитален маркетинг в България.

Програмата ще предложи на стажантите и допълнителни лекции и уебинари с професионалисти в бранша. За менторската програма Фондация "Америка за България" си партнира с HopOnline, Xplora Academy и DigitalPRO.

Информация за кандидатстването и за организациите, в които ще се провежда стажът, може да намерите на страницата на програмата https://bit.ly/3eG0kSL.

Кандидатстването за програмата е отворено от 18 март до 18 април 2021 г. чрез страницата на програмата.

Стажовете ще започнат на 31 май 2021 г.

Споделяне

Още от България

Подкрепяте ли антиинфлационните мерки на правителството?