Столичната община организира детски конкурс за авторска приказка

Столичната община организира детски конкурс за авторска приказка под наслов “Ще ти разкажа приказка”, съобщиха от дирекция “Култура” на общината.

Конкурсът е част от календара на културните събития на Столична община и се реализира в подкрепа на кандидатурата на София за Европейска столица на културата през 2019 г.

 

В него могат да участват деца в две възрастови категории. Едната е от 9 до 12 години, а другата от 13 до 15 години. Всеки автор може да участва с приказка на свободна тема до три печатни страници. Той трябва да изпрати материалите в пет екземпляра в запечатан плик, като приложи и лични данни - трите имена, дата на раждане, град, точен адрес, училище и телефон за връзка.

 

За двете възрастови групи са предвидени по три награди. Победителят ще получи лаптоп, а двамата подгласници мобилен телефон. Ще бъдат раздадени и книги като поощрителни награди.

 

Творби ще се приемат до 17 часа на 15 ноември 2012 г. в деловодството на дирекция “Култура” на Столична община. Участниците могат да ги изпратят и по пощата, като ще важи пощенското клеймо. Адресът е:

 

София 1000

пл. "Славейков" №4, ет.4

Дирекция "Култура"

За конкурса "Ще ти разкажа приказка"

 

Материали няма да се връщат. Награждаването на победителите и представянето на сборника с творбите им ще бъде през януари 2013 г.

 

Допълнителна информация може да се получи на телефон 02/ 986 22 78

Споделяне

Още от