Столичната Първа АГ болница предлага безплатни прегледи следващата седмица

Столичната Първа АГ болница предлага безплатни прегледи следващата седмица

Първа акушеро-гинекологична болница "Света София" обяви безплатни прегледи в различни направления в седмицата от 11 до 15 април. Поводът е Световният ден на здравето, който се чества вчетвъртък.

От 8 до 12 ч. всеки ден през следващата седмица в кабинет 120 на Диагностично консултативния блок ще се извършват гинекологични прегледи и ехография. На фокус е заболяването ендометриоза, което може да доведе до проблеми като болки и безплодие и се среща най-често при жени в репродуктивна възраст.

Също от 8 до 12 ч. в Мамологичния център, където ще се провеждат безплатни консултации с мамолог, най-вече за проблеми с млечната жлеза.

В кабинет 100 на Ин витро центъра на болницата от 10 до 12 часа през седмицата ще се приемат и жени и двойки с репродуктивни проблеми.

Местата за безплатните прегледи и консултации са ограничени, затова е необходимо предварително записване на централния телефон на болницата (02/44 70 211), като записването става между 14 и 16 ч. В случай, че са необходими допълните изследвания, те ще се заплащат от пациентите по цените на болницата, уточняват организаторите.

Споделяне

Още от България

Какво очаквате да свърши служебното правителство?