Столичната улица "Богатица" се затваря за седмица за ремонт

Столичната улица "Богатица" се затваря за седмица за ремонт

Участъци от столичната улица "Богатица" в кв."Лозенец" ще бъдат затворени на етапи в продължение на една седмица, за да бъде положен последният пласт асфалт. Това съобщиха от Столична община.

Ремонтът ще бъде направен на четири етапа в участъка от бул. "Арсеналски" до бул. "Джеймс Баучер". Той ще започне тази събота – 10 юни и по план трябва да приключи следващата събота – 17 юни.

Основният ремонт на улица "Богатица" беше направен през миналото лято. За тази година остана само полагането на износващия пласт асфалт.

Първи етап

От 8 часа в събота до 24 часа на 12 юни се забранява влизането на превозни средства в двете посоки по ул. "Богатица" между ул. "Бяла черква" и бул. "Джеймс Баучер".

Затворени за движение в двете посоки ще са и отсечки от бул. "Арсеналски" между ул. "Богатица" и ул. "Попово" и по ул. "Кожух планина" между ул. "Богатица" и ул. "Славище".

Ще се пропуска движението на автомобили по ул. "Димитър Хаджикоцев" и по ул. "Цветна градина".

Втори етап

Вторият етап започва от полунощ на 13 юни до 24 часа на 15 юни. Тогава е затворен участък по ул. "Богатица" между бул "Арсеналски" (запад) и бул. "Джеймс Баучер".

Забранено е и преминаването по ул. "Димитър Хаджикоцев" между ул. "Попово" и ул. "Болград", както и по ул. "Кожух планина" между ул. "Богатица" и ул. "Славище" и по ул. "Цветна градина" между ул. "Богатица" и ул. "Славище".

Трети етап

Третият етап от ремонта ще бъде на 16 юни. Тогава е забранено влизането на превозни средства през кръстовище ул. "Богатица" – ул. "Св. Троица" – ул. "Козяк" – бул. "Джеймс Баучер".

Четвърти етап

Ремонтът ще приключи следващата събота – на 17 юни в полунощ. Тогава затворен за движение е участък по ул. "Богатица" от ул. "Бяла черква" до бул. "Арсеналски" (запад) и по него до ул. "Попово".

 

 

 

Споделяне

Още от България

Подкрепяте ли антиинфлационните мерки на правителството?