Столичният общинар от Д21 Симеон Славчев отвори онлайн приемна

Симеон Славчев

Общинският съветник от "Движение 21" в София Симеон Славчев отвори онлайн приемна. Целта на интернет страницата е всеки желаещ да може да осъществи пряк контакт с мен реално време, каза инж. Славчев.

Онлайн приемната представлява иновативна платформа и дава възможност за задаване на видео въпроси и получаване на видео отговори.

Чрез сайта всеки ще може да си запише час за онлайн среща с общинския съветник и в директна видео връзка да разговаря с него.

Всеки месец Симеон Славчев ще организира пряка онлайн видео връзка, по време на която ще отговаря на въпроси на граждани, ще приема конкретни проблеми, предложения и жалби, които ще внася за решаване в Столичния общински съвет.

Първата сесия на живо ще се състои на 10 март - четвъртък, от 17 до 18 часа.

"Желанието ми е сайтът да се превърне в платформа за гражданска активност, истински дебат по проблемите на Столична община и най-вече да доведе до тяхното решаване. Надявам се броят на хората, които ще поставят за решаване конкретни проблеми, да нараства с всеки ден", заяви Славчев.

Всички писмени, видео отговори и дискусии на общинския съветник на "Движение 21" ще могат да бъдат разглеждани по всяко време в архива на сайта.

Сред основните приоритети на партията за София са развитието на интегриран градски транспорт, подобряване на достъпността на градската среда, съхранение и развитие на културното наследство и туризма, създаване на зелена София.

Споделяне

Още от България

Докъде е проникнала руската шпионска и пропагандна мрежа в България?