Стоматолог и синовете му задържани за убийството на бивш гард на Галеви

Николай Радев-Отвертката починал след намушкване при скандал в дупнишко заведение

Заведението, в което Радев бил намушкан. Сн.: БГНЕС

Дупнишкият стоматолог Владимир Карастоянов (68 г.) и двамата му синове Николай (46 г.) и Иван (39 г.) са задържани по подозрения за участие в убийството на 28-годишния бивш гард на "братя" Галеви – Николай Радев-Отвертката, съобщиха от МВР в сряда.

Убийството станало предната вечер в местното заведение "Колата", когато при сбиване между Отвертката и тримата задържани той бил намушкан с нож и починал по-късно в болницата. Трагичният инцидент станал около 21.15 часа във вторник.

Всичко започнало, след като анестезиологът Николай Карастоянов отишъл в заведението малко преди 21.00 часа, за да се разбере с Радев, който в миналото имал връзка със дъщерята на Карастоянов. Двамата се скарали, последвало спречкване, а след това на мястото дошли и бащата и братът на Николай. Тогава скандалът прераснал в побой и Отвертката бил намушкан.

Според разкази на местни Радев и Владимира Карастоянова прекратили връзката си преди няколко месеца, бившият гард на Пламен Галев и Ангел Христов публикувал нейни голи снимки в интернет, което предизвикало гнева на семейството ѝ, съобщава Дарик радио.

Преди 2-3 години между Отвертката и малкия син на Владимир Карастоянов – Иван, имало конфликт и зъболекарят се принудил да го изпрати в САЩ, тъй като се опасявал да не му се случи нещо, информира БГНЕС.

Споделяне

Още от България