"Стрелба" по офиса на Бареков - няма стрелец, няма куршум

Николай Бареков, сн. БГНЕС

Лидерът на ”България без цензура” Николай Бареков се оплака в неделя, че има човек с огнестрелно оръжие, който е “атакувал” неговия офис в събота вечерта. Новината бе тиражирана първо в сайтовете ”Пик” и ”Блиц”. От МВР съобщиха, че неизвестен мъж е сигнализирал, че е чул ”нещо като стрелба” в района на офиса на Николай Бареков, който се намира до хотел ”Хемус”. Притеклите се на оглед полицаи не са открили следи от употреба на оръжие.

Сигналът е подаден около 23.30 часа в събота вечерта.

"Притеснително е, че човекът, атакувал офиса ми тази вечер, е знаел точно къде се намира той. Доколкото разбрах плешив мъж е минал по улицата, погледнал е към булеварда дали има хора и полиция. След това се е върнал и точно до офиса ми, който гледа към вътрешната страна на улицата, е произвел няколко изстрела", обясни Николай Бареков пред сайта ”Блиц”, който се спряга за близък до пресгрупата на Ирена Кръстева.

Самият Бареков признава, че всичко това се е случило, след като той вече не е бил в офиса си и разказва какво на него са му разказали. Според него става дума за сплашване заради последните му нападки срещу лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

Споделяне

Още от България

Колко дълъг ще е животът на новото Народно събрание?