"Стрелба" по офиса на Бареков - няма стрелец, няма куршум

Николай Бареков, сн. БГНЕС

Лидерът на ”България без цензура” Николай Бареков се оплака в неделя, че има човек с огнестрелно оръжие, който е “атакувал” неговия офис в събота вечерта. Новината бе тиражирана първо в сайтовете ”Пик” и ”Блиц”. От МВР съобщиха, че неизвестен мъж е сигнализирал, че е чул ”нещо като стрелба” в района на офиса на Николай Бареков, който се намира до хотел ”Хемус”. Притеклите се на оглед полицаи не са открили следи от употреба на оръжие.

Сигналът е подаден около 23.30 часа в събота вечерта.

"Притеснително е, че човекът, атакувал офиса ми тази вечер, е знаел точно къде се намира той. Доколкото разбрах плешив мъж е минал по улицата, погледнал е към булеварда дали има хора и полиция. След това се е върнал и точно до офиса ми, който гледа към вътрешната страна на улицата, е произвел няколко изстрела", обясни Николай Бареков пред сайта ”Блиц”, който се спряга за близък до пресгрупата на Ирена Кръстева.

Самият Бареков признава, че всичко това се е случило, след като той вече не е бил в офиса си и разказва какво на него са му разказали. Според него става дума за сплашване заради последните му нападки срещу лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

Споделяне

Още от България

Защо Слави Трифонов скри имуществото си?