Студентка се оплака от сексуален тормоз при полицейски обиск

Униформена опипвала и разсъбличала 20-годишното момиче на столичния бул. "Св. Наум"

Борислава Латинова

20-годишна студентка е станала жертва на сексуален тормоз от страна на униформена служителка на столичното 4-то РПУ по време на обиск на бул. "Св. Наум".

Това разказаха пред Нова телевизия самата потърпевша и баща ѝ Христо Латинов.

Унизителната сцена се разиграла около 2.30 часа сутринта в петък, когато Борислава пътувала заедно със свои приятели в "Ауди". Колата била спряна за проверка при заградителните действия във връзка с убийството на компютърния специалист в София.

"Започнаха да ни пребъркват. Полицайката ми вдигна блузата, бях без сутиен. Помолих я да не го прави на улицата, да ме скрие поне между колите. Тя се смееше. После започна да ми бърка в гащите, без ръкавици, без нищо", разказа Борислава.

"Бъркала ѝ е с пръсти и отпред и отзад", намесва се бащата на момичето Христо Латинов. "Ей така под гащите, на улицата", потвърждава дъщеря му. Полицаите, които присъствали на гледката пък ѝ казали да мълчи, зад а не ѝ се случи нещо.

От МВР уточниха, че до края на работния ден в петък в 4-то РПУ не е подадена жалба за случилото се, но ще направят вътрешна проверка.

Споделяне

Още по темата

Още от България

Защо Слави Трифонов скри имуществото си?