Таксиметров шофьор от Сливен убит с над 10 пробождания

Трупът на изчезнал таксиметров шофьор от Сливен бе намерен  в четвъртък около 9 часа сутринта в местността Моллова кория край града.  49-годишният Живко Димитров е бил намушкан над 10 пъти в областта на главата и шията. Съдебните лекари смятат, че Живко е починал около 24 часа преди да бъде открит трупът му.

Живко Димитров е работил във фирма “Груп такси“ - Сливен. Информацията за изчезването му е  подадена от негови близки в сряда. Според тях, последната връзка на Живко с диспечера на таксиметровата фирма е осъществена около 04.00 ч. в сряда, откогато мъжът е в неизвестност. 

Около 02.00 часа на 3 януари шофьорът качил в таксито си клиент и потеглил към Карандила. За последен път колегите му чули Живко да се обажда по радиостанцията от местността „Чуката”. Той казал, че там има гъста мъгла. В сряда сутринта таксито на мъжа е било намерено напълно изгоряло в местността „Батмиш”,  намираща се в противоположна посока на Карандила.

След откриването на тялото всички таксиметрови шофьори от Сливен организираха протестно шествие и решиха да протестират мълчаливо по два часа в центъра на града всеки ден до откриването на убийците.

Споделяне

Още от България