Танцьорка на маса забавлява Михаил Миков и компания след първа копка

Забавляващата се компания на шефа на парламента Михаил Миков

Снимка на парламентарния шеф Михаил Миков да разпуска в гуляйджийска атмосфера и да наблюдава с усмивка танцьорка в оскъдно облекло, която танцува върху масата, даде повод за поредно оживление в социалните мрежи.

Според видинско онлайн издание, случката се развива на 19 юли на прохода "Кадъ Боаз" до село Салаш, по време на традиционния българо-сръбски събор.

На празненството присъстват още кметът на Белоградчик Борис Николов и депутатът от БСП Филип Попов. Забавата пък била охранявана от служители на НСО.

Преди това Михаил Миков и министърът на регионалното развитите Десислава Терзиева заедно със сръбския енергиен министър Александър Антич направиха в събота "първа копка" за строителството на пътна връзка до бъдещия нов ГКПП при Салаш, община Белоградчик, и Ново корито, Сърбия.

Очевидно след това Миков е решил да му отпусне края.

В подобна неформална веселба преди време "блесна" и председателят на предходния парламент – Цецка Цачева от ГЕРБ. Тя изяви певческите си умения по време на обучение на партийния актив в Плевен с изпълнение на песента песента "Цъфнал ГЕРБ".

Споделяне

Още от България

Защо Слави Трифонов скри имуществото си?