Тегленето на тотото се мести в централните новини на БНТ

В централната спортна емисия новини на БНТ ще се теглят вече тиражите на Българския спортен тотализатор. Участниците в игрите, пуснали своите фишове, ще могат да сверяват числата си точно в 20.30 часа всеки четвъртък и неделя. Промяната влиза в сила още от тази неделя (6 юни 2010 г.).

Заради рекордния за 2тази година джакпот от близо 3.8 млн. лв. във второ теглене на играта ″6 от 49″, интересът на тото играчите нарасна многократно. Излъчването до момента бе от 17.20 и 17.00 часа в същите дни от седмицата. Изместването в по-централен часови пояс ще даде възможност на повече зрители да станат преки свидетели на директното теглене на тиражите, съобщават от тотализатора.

Увеличеният брой участници и образувалите се пред тото пунктовете опашки доведе и до друга промяна. Пунктовете в цялата страна работят с удължено работно време.

В тегленето в четвъртък (3 юни 2010) бе уцелена една шестица в първо теглене на играта ″6 от 49″. Късметлията грабна сумата от 235 484 лева, след като бе пуснал фиш с комбинация на стойност 1.20 лева.

Във второ теглене на играта ″6 от 42″ пък натрупаната сума вече мина половин милион лева.

Споделяне

Още от България

Колко време давате на новия парламент?