"Телъс" ще разпредели 170 000 лв. по обществени проекти

Тази година финансирането е увеличено до 9000 лв. на проект

"Телъс" ще разпредели 170 000 лв. по обществени проекти

Компанията за аутсорсинг на бизнес процеси "Телъс Интернешънъл" (TELUS International) съобщи, че през тази година ще подкрепи проекти в областите на образованието, здравеопазването и опазването на околната среда на обща стойност 170 000 лв.

Новото през тази година е, че максималната сума за финансиране на проект от Обществения борд на компанията в България е увеличена от 7500 лв. на 9000 лв.

Срокът за подаване на проектите от фондации, сдружения и други юридически лица с нестопанска цел до Обществения борд на "Телъс Интернешънъл" е до 8 март.

От тази година се въвеждат допълнителни критерии към проектите. Целта е улесняване на кандидатстващите организации и постигане устойчивост на проектите.

Екипът, отговарящ за корпоративната социална политика на "Телъс" в България, ще предостави възможност на кандидатите да получат допълнителни детайли относно процеса.

За тази цел на 19 февруари ще се проведе информационен уъркшоп. Детайли относно регистрацията за него, както и процеса на кандидатстване, могат да бъдат намерени на интернет страницата на Обществения борд.

От своето създаване през 2015 г. до момента Общественият борд на "Телъс" е финансирал над 100 проекта на обща стойност над 800 000 лева.

"Телъс Интернешънъл Европа" от 2004 г. насам предоставя услуги за аутсорсинг на бизнес процеси. В компанията работят повече от 5500 служители на територията на 7 центъра в българските градове София и Пловдив, румънските - Букурещ и Крайова и в ирландските - Корк и Дъблин. Компанията предоставя обслужване на клиенти по цял свят на повече от 40 езика.

Споделяне

Още от Общество

Колко време давате на новия парламент?