Тежък битов скандал завърши с тройна смърт и един тежко ранен

Двама души са били застреляни в понеделник рано сутринта в село Каменяк, Шуменско, трети е тежко ранен, а убиецът най-вероятно се е самоубил.

За тежкия инцидент, който е на битова основа, е бил подаден сигнал в 05.25 часа сутринта в оперативната дежурна част на Районно управление “Полиция” в Шумен.

Пристигналите на мястото полицаи са установили, че е прострелян 77-годишен мъж, който е починал на място. По пътя за болницата е починал и 17-годишният му внук, който също е получил огнестрелна рана.

В болницата се намира 40-годишният син на възрастния човек и баща на момчето. Той е в тежко състояние, с опасност за живота, след като също е получил куршум в тялото.

Намерени са три гилзи от 9-милиметров пистолет ″Макаров″, което показва, че е стреляно три пъти.

Стрелецът е избягал с тъмен опел ″Корса″, но според местни хора, той не се е отдалечил много, а се е застрелял в близката гора. До тялото му е намерен пистолет и мобилен телефон. Тази информация не бе потвърдена официално от полицията.

Мъжът, който е стрелял, е 37-годишен. Той е имал вражда със семейството, защото жената, с която живеел, избягала от него, и се върнала при бившото си семейство. Призори похлопал на вратата на ″враговете си″, за да търси жената, възрастният мъж, неин бивш свекър, станал да отвори и бил застрелян. Внукът му и син на жената, се събудил, отишъл да види какво става и също получил куршум. Третият поразен се оказал бащата на момчето.

Споделяне

Още от България

Колко време давате на новия парламент?