Тити Папазов получи акт за минаване на червено и 13 стари фиша

снимка БГНЕС

МВР състави акт на Тити Папазов за наглото преминаване на червен светофар през натовареното кръстовище до столичния мол "Парадайз". Полицията явно е използвала и шума по този случай, за му е връчи всички залежали електронни фишове за извършените от него нарушения на пътя през последните три години. Става дума за 13 фиша. Всички те са за превишена скорост по пътищата на цялата страна. .

Тити Папазов обяви, че ще плати всичко в 14-дневен срок. Така ще ползва отстъпка и ще плати само 1800 лева за пътни глоби, съобщава бТВ.

Преди ден медиите разпространиха видео с колата на баскетболният треньор и акционер във футболния клуб "Левски", който бе заснет от гражданин как преминава на червен светофар през натовареното софийско кръстовище. Преди два месеца там загина известният телевизионен журналист Милен Цветков, след като колата му бе отнесена от луксозен SUV, управляван от дрогиран младеж.

Видеото с колата на Папазов бе публикувано в платформата "Гражданите". То е направено с видеорегистратор на кола на 20 юни малко след 19 часа (вижте първото видео). Потърсен за коментар от сайта "Дневник", Папазов първоначално отрича той да е бил зад волана. Час по-късно се обажда, за да признае, че именно той е шофирал. Признанието бе направено, за да не го изкарат и лъжец.

"Всеки човек има и кусури. Мисля, че добре управлявам автомобил, но не съм дисциплиниран шофьор. Това ми е слабост", казва Папазов. Той настоява глобите да са високи, за да спират такива като него самия.

"Въпреки че съм нарушител, смятам, че глобите трябва да са високи, за да се контролират хората като мен, които са доста", обяснява той.

Споделяне

Още по темата

Още от България