Тити Папазов се обяви за автентичния десен кандидат за София

Кандидатът за кмет на София, издигнат от Демократическата партия (ДП) - Константин (Тити) Папазов, определи себе си като автентичния десен кандидат, мотивирайки се с произхода си и с ценностите, в които е възпитаван, и като алтернатива на сегашното управление на столицата. Това той направи в неделя при официалното откриване на предизборната кампания на ДП в София и страната.

Искайте си града, той е ваш, обърна се Папазов към симпатизантите си. Кандидатът заяви, че е спазил обещанието, което е поел при номинирането си - в общинската листа да няма представители от предишни общински съвети.

При представянето на кандидатурите за общински съветници Тити Папазов каза още, че неговата "селекция" за общински съветници ще гарантира сериозен успех в работата на Общинския съвет при спечелване на изборите.

Сред аргументите в полза на кандидатурата на Папазов за кмет на София лидерът на ДП Александър Праматарски посочи факта, че Папазов "никога не е участвал в общинско или в държавно управление, поради което презумпцията за некорумпираност не се нуждае от коментар".

Листата за общински съветници в София се оглавява от Тити Папазов, следван от Атанас Владимиров Панов, Любомил Любомилов Иванов, сегашен кмет на район „Лозенец”,  Ивайло Георгиев Стоичков, Павлин Колев Колев, Георги Михайлов Арнаудов, Лилия Здравкова Иванова и т.н.

Споделяне

Още от Местни избори 2007

Подкрепяте ли антиинфлационните мерки на правителството?