Тити Папазов ще плаща на всеки, който го снима в нарушение

Тити Папазов ще плаща на всеки, който го снима в нарушение

Тити Папазов обяви, че ще плати в брой на всеки граждани, който успее да го снима в нарушение на пътя.

"Цялата държава се тресе като малеби, но всички са се фокусирали върху едно минаване на червено. Казах си номера на новата кола, нека цяла България ме следи. Който ме снима в нарушение, колкото е глобата в КАТ, толкова му давам и на него", обеща баскетболният треньор, който отскоро притежава и 1/3 от акциите във футболния "Левски".

Пред "Дневник" той обясни, че всичките 13 стари фиша, които са му връчени преди ден, са за превишена скорост.

"За тях не се отнемат точки. Имам достатъчно точки", каза Папазов. Контролни точки се отнемат, ако се шофира с 50 км/ч над ограничението в населено място.

Папазов скандализира много хора, след като изтече видео как нагло минава на червен светофар на натовареното столично кръстовище при мол "Парадайз". Преди два месеца там загина известния журналист Милен Цветков, който бе блъснат от автомобил, управляван от дрогиран младеж.

Баскетболният треньор първо отрече пред "Дневник" да е карал колата, но след това се обади, за да каже, че все пак вината е негова и не иска да го изкарат и лъжец. Веднага след това КАТ му изпрати общо 13 залежали фиша. Треньорът обяснява, че 6 от тези нарушения са направени от друг шофьор, за което имало доказателства. Те били извършени с кола, собственост на баскетболен клуб "Левски Лукойл", която се води на негово име, но се кара от други хора.

"За моите нарушения глобите са за 1900 лева, а за другите са за 1300 лева. Аз ще платя 70% от първата сума, както е по-закон", каза Папазов. Той допълни, че дори и някога да остане без книжка, е достатъчно интелигентен, за да си я върне след изпит. Треньорът нямало да има проблем и с психологическия тест.

Споделяне

Още по темата

Още от България