Токът може да прекъсва в столицата заради ремонт

Възможни са временни спирания или смущения на тока през следващата седмица в някои райони на София, предупредиха в петък  от "Електроразпределение-Столично".

Причините за това са изнасянето на eлектротабла пред домовете, както и ремонт на съоръжения и реконструкция на електропровод.

В периода от 8 до 12 януари прекъсвания на електроснабдяването може да има в центъра, части от Банкя и Нови Искър, както и в целия кв."Гниляне".

Прекъсвания на 8, 9 и 12 януари от 9 до 16.30 часа са възможни и в части  на кв. "Бенковски". На 10 и 11 януари без ток за кратко между 9 и 16.30 часа може да останат ул. "Календерска" и "Орлица".

От 8 до 12 януари се очакват прекъсвания на електрозахранването през деня в някои райони на квартал "Триъгълника" - на ул. "Стефансон", и в кв. "Левски" - на ул. "Станислав Доспевски".

Токът може да спира на 12 януари от 9 до 16.30 часа в кв. "Левски", а от 8 до 12 януари т.г. между 9 и 16 часа - и в някои райони на общ."Красно село", ж.к "Бели Брези", в общ. "Триадица", в общ."Овча Купел", в общ. "Витоша".

Дружеството поднася извинения на клиентите от София за създадените неудобства и уверява, че изнасянето на електромерите се съчетава с ремонт на мрежата, което ще доведе до по-голяма ефективност на системата.

Споделяне

Още от България