Том Круз счупи глезен при каскада от "Мисията невъзможна 6"

Том Круз

Том Круз е счупил глезен при изпълнение на каскада по време на снимките на "Мисията невъзможна 6", заради което продукцията ще направи непредвидена пауза, докато актьорът се възстанови, заявиха от "Парамаунт Пикчърс". Въпреки това не се очаква промяна в датата на премиерата на новия филм от поредицата за агента Итън Хънт, която е насрочена за 27 юли 2018 г., предаде Ройтерс.

Видео с падането на 55-годишния актьор, който е известен с това,че изпълнява голяма част от каскадите във филмите си сам, бе тиражирано от сайта за новини за знаменитости TMZ. На клипа се вижда как Круз при скок между покривите на две сгради не успява да се приземи на крака, а се удря в ръба на стената. След изкачването му от мрежата се вижда как той куца.

В изявлението на "Парамаунт" се посочва, че "Том благодари на всички, които са изразили загриженост за състоянието му и подкрепа, и няма търпение да сподели с всички филма през идното лято".

От компанията не посочват с колко ще бъдат отложени снимките на филмовата продукция, които са били в Лондон, но според списанието "Варайъти" пълното възстановяване на Круз може да отнеме от шест седмици до три месеца.
Новата лента е режисирана от Кристофър Макуори, който заяви пред британското списание "Емпайър", че графикът на снимките ще бъде променен. Той също не каза колко време ще продължи отсъствието на Круз от снимачната площадка, но по думите му все ощи им ана разположение 7-8 седмици.

Последният филм от "Мисията невъзможна" от 2015 г. донесе на създателите си над 680 млн. долара.

Споделяне

Още от Общество