Томислав Дончев в Twitter за дебата в НС: "Минерална вода и сълзи"

Томислав Дончев в Twitter за дебата в НС: "Минерална вода и сълзи"

"Минерална вода и сълзи" – с такъв лаконичен туит описва дебата в парламента преди оставката на кабинета министърът по еврофондовете Томислав Дончев (@tomislavdonchev), който така и не успя да стане финансов министър.

 

"I am not proud to be here" (Не се гордея, че съм тук) е другият лаконичен коментар на Дончев.

 

Много по-активен е външният министър в оставка Николай Младенов (@nmladenov), отдал се на саркастични коментари по адрес на опозицията.

 

"Дебатът започна. Костов видимо няма идеи. Пак говори за ланския сняг. Морализаторства. Корумбашев се прави на интересен".
"Защо всички ги е страх от избори? Да си подготвят популистките, левичарски платформи в стил "трябва да..." и да излязат на избори".
"Хайде, Волен си дойде на думата: да няма избори, преди малко национализация, "дайте да дадем"... То за Станишев не остана какво да каже."
"Супермаркетите да махнем иска Сидеров. Предлагам да се откажем и от автомобилите, какво им е лошо на каручките с магаренца."
"Янаки Стоилов дава идеологическа рамка на популизма на "Атака". Все пак му пожелавам успех в битката с червивата олигархия на БСП."
"Не съм съгласен с много от нещата, които Л. Местан казва, но изказването му е първото днес, което си заслужава да се чуе и да се анализира."
"Станишев поиска силна държава в икономиката. Дойдохме си на думата. Слаба реч. Безсъдържателна. Няма нужда от коментар."

Фалшивият профил на Бойко Борисов пък написа: "Туитнете, ако някой каже нещо интересно в парламента". Премиерът реши да не отиде в Народното събрание за гласуването на неговата оставка и тази на правителството.

Споделяне

Още от България