mediapool.bg Ти си това, което четеш

Тръгна програма за изкупуване на стари мобилни телефони за преработка

12:57 | 07 декември 2010 | 0 коментара

Национална програма за изкупуване на употребявани мобилни телефони за рециклиране стартира веригата Office 1 Superstore, съобщиха от компанията във вторник.

Предаденият апарат ще се оценява по специално разработена програма и за съответната сума ще бъде издаван ваучер. С него може да се купят почти всички стоки, предлагани в магазините, освен плащане на сметки за битови услуги.

Ваучерите не са поименни, при пазаруването с тях не е необходима легитимация и могат да бъдат използвани и като подарък за предстоящите коледни и новогодишни празници. Те ще са валидни до 30 дни от датата на издаването и могат да бъдат използвани за пълно или частично плащане в търговските обекти на компанията.

“Основната цел на програмата Office 1 PhoneBack е стимулирането и възпитаването на екологичното мислене у нашите клиенти. Тази инициатива за целенасочено събиране, съхраняване и рециклиране на употребявани телефони е един от дългосрочните ангажименти на компанията, които смятаме да продължаваме и развиваме“, коментира Иван Кирилов, ръководител на проекта.

Всеки издаден ваучер има уникален номер, чрез който може да се провери дали срокът за използването му не е изтекъл в регистъра на корпоративния сайт на компанията.

Още от България

Посещението на президента Радев в Русия е: