Тръгва първото интернет радио у нас

Първото българско интернет радио ТАНГРА МЕГА РОК, ще стартира на 20 март, съобщи в четвъртък изпълнителният процудент на радиостанцията Васил Върбанов. Тя ще излъчва денонощно на адрес www.radiotangra.com.

В първите две седмици от старта, радиото ще предложи на слушателите си рок селекция от класически рок хитове и модерни рок парчета. В блоковете ще има и специални послания за българските фенове от групи като “Джудас Прийст”, “Арън Мейдън”, “Фейт но мор”, “Мерилиън”, “Скорпиънс”, “Терапи”, “Тейп о негатив”, “Напалм дет” и др. изпълнители като Питър Гейбриъл и Ерък Бърдън, записани специално за ТАНГРА МЕГА РОК.

В екипа на интернет радиото са освен Васил Върбанов, който е дългогодишен родещ на радио рок предавания в различни станции, и Мони Панчев, също дългогодишен водещ на предаванията "Рок в Минало време" по Тангра и "Махалото" по "Експрес", Александър Бояджиев, Стефан Йорданов, музикантът Ники Панчев и Андрей Владов - дългогодишен водещ на "Мегачас" - предаване за ъндърграунд рок и култура на Българската редакция на Би Би Си.

ТАНГРА МЕГА РОК  ще има кореспонденти в Ню Йорк, Лос Анджелис, Лас Вегас, Париж, Бон, Лондон.

Още от България

Как оценявате присъдите по делото "Иванчева"?