Тръгва продажбата на билетите за шоуто на Лейди Гага в София

Само преди дни Лейди Гага покори Южна Корея

От този петък тръгва продажбата на билетите за шоуто на Лейди Гага в София, което ще бъде на 14 август на националния стадион "Васил Левски", съобщиха организаторите на концерта "София мюзик ентърпрайсис".

Най-големите фенове на звездата, сочена за наследницата на Мадона, които си купят билети още в първия ден на продажбите – 27 април, ще имат шанс да спечелят новия албум на поп-иконата "Born This Way". След приключване на работния ден, ще бъдат изтеглени номерата на 20-те печеливши билета, които ще бъдат публикувани на 28 април на сайта на компаниятаэ www.sme.bg.

 

"Born This Way" е с продадени повече от 6 милиони копия по цял свят и включващ едни от най-големите хитове на изпълнителката като едноименното парче "Born This Way", "Marry

The Night", "Judas", "The Edge of Glory" и "You and I".

 

Според последните изисквания на самата Лейди Гага, теренът няма да бъде разделен на зони от различни ценови категории и всички билети ще бъдат на цена от 120 лв. Промяната е продиктувана от желанието на звездата за по-близък контакт с хората, без бариери и заграждения.

 

Цената на билетите за трибуните остават без промяна от 70 до 200 лв.

 

София е първата спирка от европейското турне на звездата.

 

Уникалното шоу вече премина с огромен успех в Азия и Австралия.

Споделяне

Още по темата

Още от

Какво очаквате от президента Радев през неговия втори мандат?