Тръмп бе освиркан заради шега за Клинтън

Тръмп бе освиркан заради шега за Клинтън
Кандидатът за президент на Републиканската партия в САЩ Доналд Тръмп бе освиркан на благотворителна вечеря в Ню Йорк заради шеги по адрес на съперничката си Хилари Клинтън, преминали добрия тон, очакван от такова събитие, съобщи ДПА.
 
Тръмп определи Клинтън като корумпирана, което доведе до безпрецедентни освирквания от публиката на годишната благотворителна вечеря за набиране на средства за деца в нужда, организирана от фондация "Алфред Смит".
 
Той обаче успя и да разсмее публиката, споменавайки речта на съпругата си Мелания на националния конгрес на републиканците през юли, като каза, че не разбира защо хората се настроили срещу жена му, когато е изнесла същата реч като на Мишел Обама, която толкова са харесали преди.
 
Хилари Клинтън, чиито коментари предизвикаха и учтиви аплодисменти, и смях, разви обидните забележки на Тръмп за външния вид на жените, като обърна внимание на шегата му по време на интервю през 2002 г., че те стават по-малко привлекателни след 35, предаде Ройтерс.
 
"Доналд би оценил Статуята на свободата с четири или дори пет, ако махне факела и плочата и си смени прическата", каза Клинтън, визирайки известната забележителност в Ню Йорк. 
 
"Като се замисли човек, знаете ли коя цифра ще е хубава за жена? 45", посочи тя. Президентът, който американците ще изберат на 8 ноември, ще бъде 45-ят в историята на страната, припомня Ройтерс.
Споделяне

Още по темата

Още от Свят

В каква роля си представяте Слави Трифонов след изборите?