Трамвай 18 спира да се движи до Руското посолство в София заради ремонт

Въвежда се временна организация на движението при строящите се кръстовища на две нива в София - при Телевизионната кула и при булевардите "Андрей Сахаров" и "Андрей Ляпчев". Това съобщиха от Столичната община.

От 12 май до 1 юни ще се спре движението на трамваите по линия номер 18 - в участъка от Духовната семинария до Руското посолство. За това време трамваите ще се движат от пл. "Велчова завера" до обръщалото на трамваите по линия номер 10 - на ул. "Кораб планина". За времето на спирането ще се изгражда ново временно трамвайно трасе заради строителството на кръстовището.

От 8 часа на 12 май до 24 часа на 14 май се забранява влизането в двете посоки по бул. "Андрей Ляпчев" при бул. "Андрей Сахаров". Причината са строително-монтажни работи по мостовата конструкция на кръстовището на две нива.

От 12 до 14 май автобусите по линия номер 88 в посока към Зоопарка и по линия номер 413 в посока към Централната жп - гара ще се движат от бул. "Ал. Малинов" по бул. "Андрей Сахаров", бул. "Проф. Марко Семов" и от бул. "Св. Кл. Охридски" по маршрута си - двупосочно.

Споделяне

Още от България

Одобрявате ли изгонването на 70 руски дипломати?