Трийсетина абитуриенти се сбиха на бала, един от тях пострада тежко

Деветнайсетгодишно момче е пострадало тежко след масово сбиване на близо 30 абитуриенти в заведение в центъра на София, съобщи БНР.

Сбиването е станало около 2.40 часа тази нощ. Инцидентът е станал в заведение на улица "Позитано". Охраната на заведението е успяла да накара 30-ината абитуриенти да излязат навън. Там обаче скандалът е продължил и е прераснал в масов бой. Един от завършващите ученици е в тежко състояние със счупен нос и други травми по тялото. Той е настанен в "Пирогов" без опасност за живота.

Полицията разследва инцидента. Със случая се занимава Първо районно полицейско управление в София.

Сбиване е имало и пред заведение в Студентския град. 36-годишният Христо Миков, 39-годишният Петков Василев и 39-годишната украинка Каролина са били нападнати малко след 7 часа сутринта. Инцидентът е станал пред дискотека "Плаза" в Студентския град. Група мъже са нанесли побой над тримата. Най-тежко е пострадал 39-годишният Петко Василев. Украинската гражданка и другият мъж са с по-леки травми.

От “Пирогов” съобщиха, че освен 19-годишния младеж още 7 души, пострадали от побои в различни софийски квартали, са били приети в болницата през последното денонощие.

10-годишно момче пък е прието в болницата в тежко състояние, след като е паднало от втория етаж на дома си .

Споделяне

Още от България