Централни и местни лидери на БСП обсъждат пълната мобилизация за изборите

Депутати, членове на общинските и областните ръководства на БСП се събраха в понеделник на “Позитано” 20 заедно с националните лидери на партията, за да уточнят стратегията си за участието на президентските избори в подкрепа на независимия кандидат Георги Първанов. Това е и основната тема на заседанието на разширения състав на ВС на БСП, което започна в ранния следобед. Заседанието е при закрити за журналистите врати и в него вземат участие както лидерът на БСП Сергей Станишев, така и заместниците му.

В проектодокумента, който се очаква да бъде приет на заседанието, е записано, че се “препоръчва на областните и общинските съвети на БСП и в съответните предизборни щабове да анализират работата досега и да актуализират своите план-графици за работата до края на предизборната кампания.”

Ръководството на БСП ще обърне внимание на всички партийни организации, на националните и местните предизборни центрове и щабове, “да предприемат незабавни мерки за пресичане на самоуспокоението от извършеното досега”.

В документа се призовава още за “пълна мобилизация на силите на партийните организации и структури, на всичко социалисти и симпатизанти в изпълнение на конкретни и персонално възложени задачи”.

Споделяне

Още от България