Цветан Цветанов замина на работно посещание в САЩ

Цветан Цветанов замина на работно посещание в САЩ

Председателят на ПГ на ГЕРБ и председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан Цветанов замина на работно посещение във Вашингтон (САЩ), съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

По време на визитата си Цветанов ще проведе поредица от срещи. Председателят на ПГ на ГЕРБ ще разговаря с представители както на различните институции на САЩ, така и на неправителствения сектор.

Във Вашингтон той ще участва и в парламентарен форум по разузнаване и сигурност, който ще се проведе в сградата на Конгреса. В рамките на конференцията ще бъдат обсъждани теми, свързани с киберсигурност и разузнаване и противодействието на тероризма и незаконното му финансиране.

В събитието участват председателят на специалната Комисия по разузнаване Девин Нунес, председателят на подкомисията по тероризъм и незаконно финансиране към Комисията по финансови услуги Стийв Пиърс, председателят на Комисията по вътрешна сигурност Майкъл МакКол, временният председател на Канадския отдел за финансово разузнаване Бари МакКилоп и др.

Споделяне

Още от България