Цветанов: БСП след 10-15 години може би няма да я има

ГЕРБ ще се бори с популизма и фалшивите новини

Цветан Цветанов

БСП след 10-15 години може би няма да я има, заяви зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Той говори по време на откриването на осмия зимен университет на младежката организация на ГЕРБ в Сандански, съобщиха от партийния пресцентър.

Цветанов каза, че при спечелване на изборите и евентуално съставяне на коалиция след това, от ГЕРБ няма да правят компромисите, които са правили в последното си правителство.

По думите му партията може да постигне принципно съгласие за стабилно правителство с други политически сили, но не и с БСП и ДПС.

Според него БСП е започнала кампанията си агресивно, защото не може да отчете нито един видим резултат.

Цветанов обвини левицата, че провежда предизборната си кампания на основата на лъжи и критики към постигнатото от ГЕРБ.

“Политическите ни опоненти обещават много, но не могат да го направят. БСП не правят срещи лице в лице с хората, защото нямат нито идеи, нито какво да отчетат. Единственото, което правят, е да критикуват постигнатото от ГЕРБ”, каза Цветанов.

Според него това ще се отрази негативно на БСП, тъй като хората виждали постигнатото през последните години.

”Санирането е политика в интерес на хората. Кой ще носи отговорност, когато нереновираните блокове започнат да падат? Инфраструктурата създава безопасни пътища, инвестиции и ръст на туризма. БСП след 10-15 години може би няма да ги има. Но ние ще останем в България и ще продължим, заедно с вас, да правим политики за хората”, обърна се Цветанов към младежите от ГЕРБ.

“Залагаме на реални решения за повишаване на доходите на хората на база на икономическия ръст на държавата. Ако се запази развитието на страната, такова, каквото го постигна ГЕРБ в управленския си мандат, средната работна заплата може да достигне 1500 лева, а минималната – 600 лева”, посочи още Цветанов.

Според него сериозните предизвикателства пред ГЕРБ са свързани с противопоставянето на популизма и на фалшивите новини.

Споделяне

Още от Избори 2017

Прави ли са да протестират превозвачи, таксита и транспортни синдикати?