Цветанов и Фандъкова на молитвена закуска при Тръмп

Цветан Цветанов, сн. БГНЕС
Зам.-председателят ГЕРБ Цветан Цветанов ще участва за пореден път в Националната молитвена закуска във Вашингтон при президента на САЩ Доналд Тръмп, съобщиха от партийния пресцентър 
 
И този път Цветанов ще бъде придружаван от депутата от ГЕРБ-Русе и член на Изпълнителната комисия на партията Пламен Нунев. 
 
В делегацията на ГЕРБ за форума за първи път участват и зам.-председателят на ГЕРБ и кмет на София Йорданка Фандъкова, зам.-председателят на ГЕРБ и кмет на Бургас Димитър Николов и кметът на Пловдив Иван Тотев.
 
Националната молитвена закуска е международен форум, който се организира съвместно от Белия дом и Конгреса на САЩ. Провежда се ежегодно през първия четвъртък на февруари.
 
По време на закуската, освен президентът на САЩ, традиционно присъстват и членове на правителството, Конгреса, дипломатическия корпус, висшата администрация, въоръжените сили на САЩ, както и дипломати, бизнесмени, политически, религиозни, научни, стопански и държавни лидери от различни държави.
 
По време на посещението си в САЩ Цветан Цветанов ще проведе и редица срещи с представители на правителствения и неправителствения сектор.
Споделяне

Още от България