Цветанов описа ГЕРБ като единствена алтернатива в смесените райони

Цветанов описа ГЕРБ като единствена алтернатива в смесените райони

По време на последното управление на ГЕРБ с премиер Бойко Борисов за община Белица бяха преведени допълнителни средства в размер на 1 млн. и 100 хил лева. Така се държат национално отговорните политици. Ние доказахме, че не делим хората на наши и ваши, не делим общините според това от коя партия е кметът. Това каза заместник-председателят на ГЕРБ и водач на листата на партията в Благоевградска област Цветан Цветанов на среща с избиратели в Белица.

Той подчерта, че ГЕРБ е единствената алтернатива в смесените региони, защото партията работи, водена единствено от обществения интерес. “Ние не разделяме българските граждани, както правят някои други партии, защото в ГЕРБ знаем, че сме най-силни, когато сме обединени”, заяви Цветанов и обясни, че ГЕРБ ще бъде гарант за успеха на България като част от обединена Европа.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ подчерта, че образованието е основен приоритет в управленската програма на партията. По думите на Цветанов доброто образование е гаранция за успешното реализиране на всички секторни политики. ГЕРБ гарантира изграждането на физкултурни салони във всички училища.

"Не вярвайте на популистки обещания. От БСП ви казват, че ще опрощават лихви по кредити и ще направят здравеопазването безплатно, а това е невъзможно. Искат да ви излъжат и да вземат властта, но след управление на БСП в България настъпва криза. ГЕРБ ви предлага достойни хора, които ще представляват в парламента Благоевградска област. Нужно ни е стабилно правителство и мнозинство в Народното събрание, за да продължим икономическото развитие на България", каза Цветанов.

Споделяне

Още от Избори 2017

Подкрепяте ли антиинфлационните мерки на правителството?