Цветанов: Основният опонент на ГЕРБ за местните избори е популизмът

Цветан Цветанов, сн. БГНЕС

Основният ни опонент на местните избори е популизмът, заяви в петък във Варна зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, който участва в VIII летен университет на младежката структура на партията.

Цветанов допълни, че основният партньор на партията са всички избиратели, които трябва да гласуват на тези избори. "Нашите послания ще бъдат насочени към тях", заяви Цветанов и посочи, че разчита на толерантна кампания от опонентите си.

Председателят на предизборния щаб на партията каза още, че е много важно да има честни и прозрачни избори. По думите му ГЕРБ трябва да се подготви максимално добре, за да постигне изключително високи резултати, защото техните кметове полагат максимални усилия да има видими резултати от работата им.

ГЕРБ ще заложи на позитивна и градивна кампания "лице в лице" с избирателите, каза още той.

В отговор на въпрос има ли индикации, че в страната има представители на Ислямска държава след заловените вчера четирима души, Цветанов коментира, че докато няма позиция на съответните институции коментарът е излишен. "Трябва да се придържаме да запазваме спокойствие, а не да се съобразяваме с някакви интерпретации", коментира още бившият вътрешен министър.

Споделяне

Още по темата

Още от България

Започна кампанията за предсрочните избори. Ще променят ли нещо те?