Цветанов "пребивава" в "апостолски ангажименти" и "хорски тегоби"

Цветанов "пребивава" в "апостолски ангажименти" и "хорски тегоби"

На 8 април депутатите от ГЕРБ честитят рождения ден на своя председател Цветан Цветанов с писмо до парламентарния шеф Цецка Цачева, молейки тя да разреши един ден отпуск на рожденика. Текстът на писмото бе публикувано от Цветан Цветанов във Фейсбук профила му и гласи (едно към едно):

"Уважаема г-жо председател,

Моля да бъдЕ освободен от пленарно заседание и парламентарен контрол на 8 април 2016 г., ПОРАДИ СИСТЕМЕН НЕДОСТИГ НА ВРЕМЕ ЗА БЛИЗКИТЕ НА СЪРЦЕТО МУ ХОРА, поради непрекъснат рецидив на прекомерна ангажираност с проблемите на структурата на партията и парламентарната група, поради летящите му апостолски ангажименти и плътната камара на хорски тегоби и призиви за помощ, под която пребивава НАШИЯТ ОБИЧАН ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПГ НА ПП ГЕРБ – г-н ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, по повод тачения от всички нас празник, неговия рожден ден!"

Ето какво сподели още Цветанов:

"Тази сутрин Парламентарната група на ГЕРБ ме изненада с голяма торта и много приятелски благопожелание по случай рождения ми ден. Сърдечно благодарих на колегите за уважението и пожеланията и че вече толкова много време сме заедно зад каузата ГЕРБ. Депутатите ми подариха карта за пазаруване от магазини на известна модна марка, но им казах, че и този път ще даря подаръка си на бъдещи абитуриенти. Искрено ме развесели и молбата за освобождаването ми от днешното пленарно заседание, която колегите бяха подготвили от мое име до председателя на парламента."

Споделяне

Още по темата

Още от България