Цветанов "пребивава" в "апостолски ангажименти" и "хорски тегоби"

Цветанов "пребивава" в "апостолски ангажименти" и "хорски тегоби"

На 8 април депутатите от ГЕРБ честитят рождения ден на своя председател Цветан Цветанов с писмо до парламентарния шеф Цецка Цачева, молейки тя да разреши един ден отпуск на рожденика. Текстът на писмото бе публикувано от Цветан Цветанов във Фейсбук профила му и гласи (едно към едно):

"Уважаема г-жо председател,

Моля да бъдЕ освободен от пленарно заседание и парламентарен контрол на 8 април 2016 г., ПОРАДИ СИСТЕМЕН НЕДОСТИГ НА ВРЕМЕ ЗА БЛИЗКИТЕ НА СЪРЦЕТО МУ ХОРА, поради непрекъснат рецидив на прекомерна ангажираност с проблемите на структурата на партията и парламентарната група, поради летящите му апостолски ангажименти и плътната камара на хорски тегоби и призиви за помощ, под която пребивава НАШИЯТ ОБИЧАН ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПГ НА ПП ГЕРБ – г-н ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, по повод тачения от всички нас празник, неговия рожден ден!"

Ето какво сподели още Цветанов:

"Тази сутрин Парламентарната група на ГЕРБ ме изненада с голяма торта и много приятелски благопожелание по случай рождения ми ден. Сърдечно благодарих на колегите за уважението и пожеланията и че вече толкова много време сме заедно зад каузата ГЕРБ. Депутатите ми подариха карта за пазаруване от магазини на известна модна марка, но им казах, че и този път ще даря подаръка си на бъдещи абитуриенти. Искрено ме развесели и молбата за освобождаването ми от днешното пленарно заседание, която колегите бяха подготвили от мое име до председателя на парламента."

Споделяне
Още по темата
Още от България

Вярвате ли на приказката на Божков за Али Баба и подкупите към управляващите?