Цветанов призова българите в Испания да гласуват за ГЕРБ, за да може да се върнат

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов се срещна с българи във Валенсия и ги призова да гласуват за партията.

ори вие, които живеете в Испания, знаете до какви беди доведоха социалистите, които управляваха преди десницата. Такива беди имаше и при социалистическите управления в Италия и Гърция. Ето защо Европа трябва да се управлява от десни правителства. В Испания от Испанската народна партия, в България от ГЕРБ и в цяла Европа от ЕНП. За да се случи това обаче е важен всеки един глас, включително и вашите гласове. Така ще имаме възможност да развиваме страната ни по европейски модел, икономиката да работи, да има работни места и вие да се върнете в България", каза Цветанов, цитиран от пресцентъра на ГЕРБ.

Той коментира, че последните години хората са престанали да гласуват, защото са отвратени от политиката, а "това беше целта на днешните управляващи в България - да изкарат, че всички са маскари и да купуват гласове на фона на ниската избирателна активност, за да останат на власт БСП, ДПС и "Атака"".

От своя страна представители на българите във Валенсия благодариха на Цветанов за срещата и подчертаха, че той е първият български политик, който идва при тях във Валенсия и търси контакт с тях, съобщиха още от партията.

Ваня Пенчева от Тополовград, която живее във Валенсия от 14 години заяви, че много българи са готови да се върнат в България, когато изчезне корупцията, когато здравеопазването и образованието са на ниво и има работни места.

"Гласувайте по съвест, защото вашият глас е този, който може да помогне на България", заяви Цветанов в края на срещата.

Споделяне

Още от България