Цветанов се оплака, че Бареков му пратил обиден есемес

"Г-н престъпник, не си трийте ръцете с мен. С неуважение, Николай Бареков"

Цветанов се оплака, че Бареков му пратил обиден есемес

Зам.-председателят на ГЕРБ и бивш вътрешен министър Цветан Цветанов се оплака в четвъртък пред журналисти в кулоарите в парламента, че шефът на свързваната с депутата Делян Пеевски (ДПС) и банкера Цветан Василев ТВ7 – Николай Бареков, му изпратил обиден есемес.

"Г-н престъпник, не си трийте ръцете с мен. С неуважение, Николай Бареков", гласи лаконичното съобщение, което според бившия МВР шеф било изпратено без конкретен повод и контекст.

Цветанов увери, че изобщо не се е виждал или чувал с телевизионния водещ, който се включи активно в разпространяването на новината, че прокуратурата е открила 350 000 незаконни бюлетини в деня за размисъл на 11 май.

"За да не бъда обвинен в други действия, даже не гледам ТВ7", добави ексминистърът без да уточнява какво точно има предвид.

По време на посещението си в Брюксел в началото на седмицата Цветанов за пореден път обяви, че акцията с бюлетините в печатницата "Мултупринт" в Костинброд е била "една добра манипулация на една телевизия", визирайки именно ТВ7.

Преди оставката на кабинета "Борисов" Бареков ревностно обслужваше ГЕРБ, като доразвиваше всички позиции на бившите управляващи и често обявяваше в ефира кой трябва да бъде арестуван и осъден, подобно на навика на Цветанов.

Споделяне

Още по темата

Още от България