Цветанов: След изборите няма да правим компромиси с изпълнението на ангажиментите ни

Цветанов: След изборите няма да правим компромиси с изпълнението на ангажиментите ни

В следващия мандат ГЕРБ няма да допусне компромиси с изпълнението на мерките, които партията е предвидила в програмата си по секторни политики. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов на среща с жители на Ямбол. По думите му затова на партията ѝ била необходима убедителна победа.

Той подчерта, че ГЕРБ гарантира повече сигурност и справедливост, по-добро образование, премахване на бюрокрацията и политики, обърнати към нуждите на всички български граждани. Цветанов каза още, че програмата за управление на ГЕРБ предвижда увеличаване на доходите и пенсиите на хората на база на постигнатия икономически растеж.

Според председателя на предизборния щаб на ГЕРБ структурите на партията в цялата страна са в пълна готовност за изборите. "Усещам необходимия заряд в срещите ми с хората. Това ми дава убеденост, че българските граждани искат ГЕРБ да ръководи държавата и ще ни подкрепят. Предлагаме реални решения за развитието на всяко едно населено място. България трябва да продължи да следва европейския си път на развитие с ГЕРБ“, коментира Цветан Цветанов.

Той изтъкна, че темата "Сигурност“ вълнува много хората в малките населени места. По думите му, ГЕРБ предвижда редица мерки за справяне с битовата престъпност и акцентира върху назначаването на над 1000 полицаи в системата на МВР.

"Основният акцент в програмата ни е инвестицията в образованието - предвиждаме двойно увеличение на заплатите на учителите и искаме да стимулираме професионалната реализация на младите учители. В следващ мандат на ГЕРБ гарантираме, че държавата ще финансира до 100% инвитро процедурите. Това е реално решение за хората с репродуктивни проблеми – става дума за над 145 000 български семейства“, обясни още Цветан Цветанов.

Споделяне

Още от Избори 2017