Турските медии най-често пишат за актрисата Берен Саат

Берен Саат

Актрисата Берен Саат е турският гражданин, за когото има написани най-много публикации в медиите в последно време, съобщава електронното издание "Хюриет дейли нюз", цитирано от БТА във вторник.

Известната актриса, която изпълнява ролята на Бихтер в "Забраненият плод" и на Фатмагюл в "Пепел от рози" е привлякла вниманието към себе си напоследък с връзката си с Кенан Догулу, един от най-известните турски певци, който представи страната си на конкурса Евровизия през 2007 г., сочат данни на Центъра за проследяване на медиите.

Догулу и Саат са заедно от известно време и връзката им изглежда сериозна.

На второ място сред турците по медиен интерес е приятелката на друг популярен актьор от турските сериали - Къванч Татлътуг. Азра Акън, бивша Мис Турция, започна да присъства по-често на страниците на медиите, откакто плъзнаха слухове за предстояща сватба с актьора.

"Хюриет дейли нюз" съобщава също, позовавайки се на йордански вестник, че Берен Саат е най-популярната сега турска актриса в арабския свят и се е наложила като идеал за арабите.

На актрисата са посветени около 300 почитателски страници във Фейсбук, а приблизително 800 хиляди души са ги харесали. Арабските мъже, очевидно изхождайки от образа на Саат в сериала "Пепел от рози", казват за актрисата, че е "като ангел" и мечтаят да открият някого "чист" като нея.

Споделяне

Още от Балкани