Убийството на шест души в САЩ се оказа кървава семейна разправа

Убийството на шест души в САЩ се оказа кървава семейна разправа

Дъщерята на двама от застреляните шестима души близо до Сиатъл в САЩ е била арестувана за извършеното убийство. Тя го направила заедно с приятеля си, съобщиха в петък от полицията, цитирани от сиатълските медии.

Шест членове на едно семейство – мъж и жена на около 60 години, друга двойка на около 30 години и две деца – на 3 и 6 години – бяха намерени застреляни навръх Коледа в отдалечено имение до малко градче близо до Сиатъл, щат Вашингтон.

Арестуваните са 29-годишната Мишел Андерсън и приятелят ѝ Джоузеф Макенрой.

Според местната полиция първоначално престъпниците застреляли с пистолет 60-годишните родители на Мишел в дома им непосредствено преди Бъдни вечер. Малко след това в имението пристигнали братът на Мишел, жена му и двете им деца, вероятно, за да празниват заедно с родителите Коледа. За да няма свидетели на престъплението, Мишел и приятелят ѝ ги убили и тях.

Като мотив за престъплението се предполагат финансови спорове, възникнали между жената и родителите ѝ, казва пред медиите Бен Андерсън, роднина на загиналите. Той добавя, че Мишел винаги се била "чувствала пренебрегната".

След убийството престъпниците искали да избягат в Канада, но били арестувани, докато се подготвяли за бягството.

Споделяне

Още от Свят