"Уиз Еър" подновява полетите между Варна и Лондон

"Уиз Еър" подновява полетите между Варна и Лондон

Полетите между Варна и Лондон, изпълнявани от "Уиз Уър" (Wizz Air) ще бъдат възобновени на 16 април, съобщиха в понеделник от авиокомпанията.

Маршрутът ще се изпълнява три пъти седмично – вторник, четвъртък и събота, като билети могат да бъдат закупени онлайн или чрез мобилното приложение на превозвача.

Всички останали негови полети от морската столица остават отменени до 1 май 2020 г. като мярка с цел ограничаване на разпространението на пандемията Covid-19.

Пътниците с резервации, засегнати от отмяната на полети, ще бъдат автоматично информирани по имейл, в случай че са направили резервациите си директно на wizzair.com или чрез мобилното приложение на авиокомпанията. 120% от първоначално платената такса автоматично ще бъде заредена в WIZZ акаунта на клиента, като сумата може бъде използвана през следващите 24 месеца за закупуване на продукти и услуги на "Уиз Еър".

Пътниците могат също да изберат пълно възстановяване на парите в брой – което ще отнеме повече време, и ще бъдат информирани за необходимите стъпки, за да получат банков превод или превод към банкова карта, в отделен имейл. В този случай клиентите ще имат право само на 100% от първоначално платената тарифа.

Пътниците, които са направили своите резервации чрез туристически агенции, включително онлайн туристически агенции, трябва да се свържат с компанията, от която са закупили билетите си.

Споделяне

Още от Бизнес

Колко време давате на новия парламент?