"Уиз Еър" започва първите си полети от Пловдив

"Уиз Еър" започва първите си полети от Пловдив

Нискотарифната авокомпания "Уиз Еър" (Wizz Air) обяви, че стартира първите си полети от и до летище "Пловдив".

Започвайки от началото на ноември 2021 г., авиокомпанията ще оперира три изцяло нови маршрута от Пловдив до Лондон, Дортмунд и Меминген. Местата са вече в продажба и могат да бъдат резервирани на цени от 38.99 лв.

Полетите от Пловдив до Лондон ще са три пъти седмично – понеделник, сряда и петък. Тези до двата германски града ще са във вторник и събота.

Пловдив е четвъртият град с полети на "Уиз Еър" от и до България. Превозвачът от години лети от София, Варна и Бургас.

азширяване на нашата мрежа допълнително подчертава ангажимента никъм местния пазар и амбицията ни да предложим на българските пътници все по-интересни и безопасни възможности за пътуване до нови дестинации както с целваканция, така и бизнес. Убедени сме, че нашитенови полети,супер атрактивни цени и засилени мерки за безопасност ще допринесат и за развитието на местния туристически сектор", казва Андраш Радо, старши мениджър корпоративни комуникации в "Уиз Еър".

За допълнително спокойствие авиокомпанията препоръчва на клиентите да добавят WIZZ Flex към резервацията си и туристическия застрахователен пакет, който покрива Covid-19. По този начин пътниците могат да бъдат сигурни, че ако обстоятелствата се променят или просто искат да пътуват на друга дата или до друга дестинация, ще могат да направят нова резервация за нов полет на "Уиз Еър" по свой избор.

Превозвачът призовава пътниците да проверяват редовно официалните институционални уебсайтове настраната, до която ще летят, за да се запознаятс най-актуалнатаинформация, да проверят здравни документи, които се приемат,и всички приложими изисквания за пътуване.

Споделяне

Още от Бизнес