"Уизеър" вече позволява няколко резервации на името на един пътник

"Уизеър" вече позволява няколко резервации на името на един пътник

Нова услуга, която позволява един пътник да прави няколко резервации само на своето име, а тези на спътниците му да се добавят до преди момента на онлайн чекирането за полета, започна да предлага нискотарифния превозвач "Уизеър" (Wizz Air).

Продуктът Flexible Travel Partner (Гъвкав избор на партньор за пътуване) е наличен и е удобен за клиенти, които искат предварително да си резервират полет на ниски цени, но още не са сигурни с кого ще пътуват. Услугата струва 10 евро и купувайки я, клиентите могат да направят до девет резервации само със своето име, а тези на спътниците му могат да се добавят във всеки момент през онлайн резервацията.

При резервация с конкретно име, смяната на пътника при непредвидени обстоятелство струва пари. Сега въведената услуга елиминира този риск и е допълнение към скоро представената  Fare Lock, която позволява на клиентите да запазят избрана тарифа за период от 48 часа.

"Гъвкавостта става все по-важна при планирането както на бизнес пътувания, така и на пътувания с цел почивка. С нашата нова услуга Flexible Travel Partner клиентите могат да оставят решението с кого да пътуват за последната минута, докато междувременно си запазят полет на възможно най-изгодна цена. Ние продължаваме да следим предпочитанията на потребителите и да създаваме продукти, съобразени с техните нужди“, заяви Джордж Михалопулос, главен търговски директор на "Уизеър".

Споделяне

Още от Бизнес