"УниКредит" дава стипендия за магистърска програма по финанси в Болоня

"УниКредит" отпуска стипендия за международна магистърска програма - UniCredit MBA Corporate Finance, съобщиха от банката във вторник. Така млади професионалисти с интереси в областта на финансите получават шанс за висококачествено образование от престижната образователна институция Alma Graduate School и поставяне основите на своята международна кариера.

Обучението по програмата се отличава и с възможността за 3-месечен стаж в някоя от банките или компаниите на "УниКредит".

UniCredit MBA Corporate Finance e подходяща за хора с поне 2 години професионален опит, които биха искали да започнат или развият кариерата си във финансите. MBA програмата се организира съвместно с Alma Graduate School и е разделена на два основни модула – Мениджмънт и Корпоративни финанси.

Обучението по програмата UniCredit MBA Corporate Finance се провежда в Болоня, Италия и е изцяло на английски език. Новото издание на програмата стартира през септември, а крайният срок за кандидатстване е 17 юли 2014 г. Пълна информация относно UniCredit MBA Corporate Finance има на сайта на програмата, може да се получи и чрез имейл адрес.

Споделяне

Още от Бизнес

Защо Слави Трифонов скри имуществото си?