УниКредит пусна интернет-лизинг на автомобили

Одобрение на лизингови схеми за закупуване на автомобил пусна УниКредит Лизинг, съобщиха от компанията. Чрез новата услуга всеки с достъп до интернет може да попълни  кратка форма в уеб сайта http://www.unicreditleasing.bg/ , в която да опише предпочитания автомобил, първоначалната вноска, срок за погасяване и доходите си. Веднага той ще получи отговор дали сделката е одобрена и какъв ще му е погасителния план. След това клиентът само трябва да отиде в който да било офис на компанията, за да се потвърди и подпише сделката, защото там вече ще е налице одобрената интернет форма.

Ако заявената сделка не е одобрена, може да се изпробва друг вариант на автомобил, цена и т.н. до получаването на удовлетворителен резултат, допълват от УниКредит Лизинг.

Сключилите договор за лизингова покупка на автомобил ще могат да имат достъп до своите фактури по сделката през персонализираната онлайн услуга за лизингополучателите на дружеството - УниПоща. Услугата е напълно безплатна и също може да се ползва от сайта на УниКредит Лизинг, в секцията "Моят лизинг".

Всеки клиент получава персонално потребителско име и парола с максимална защита на неговите данни. Предоставя се и безплатна пощенска кутия от 10 MB за всеки лизингов договор и удобен интерфейс, който осигурява защитен канал за комуникация само между УниКредит Лизинг и клиентите на дружеството. В процес на разработване е и SMS известяване за генерирани в УниПоща нови фактури или договори на клиента.

 

Споделяне

Още от Бизнес