Управителят на АЕЦ “Белене” - в бизнес обединение в подкрепа на Първанов

Тридесет и пет “водещи фирми и бизнесмени участват в “Бизнес обединение - Плевен”, което подкрепи кандидат-президентската двойка Георги Първанов- Ангел Марин, предаде във вторник Дарик радио.

Председател на обединението е Валентина Ангелова-Божанска, собственик на шивашка фирма, а нейни заместници са инж. Васил Бандов - управител на АЕЦ “Белене”, Димитър Мецаркин от сферата на търговията, Панайот Първанов - книгоразпространител и инж. Венцислав Недялков - представител на строителния бизнес.

Сред учредителите има още представители на хотелиерския и банкерския бизнес, търговията с петрол и др. При учредяването на обединението на 28 август, още 8 сериозни плевенски бизнесмени са се ангажирали в подкрепа на кандидат-президентската двойка Георги Първанов и Ангел Марин.

От Областното ръководство на БСП заявиха, че ще разчитат и ще подкрепят инициативите на новото “Бизнес обединение - Плевен”, както и тези на “Гражданско обединение - Плевен” на предстоящите избори за президент, допълва Дарик радио.

Споделяне

Още от България