Вход в системата

E-mail
Парола
Забравена парола?

Mediapool.bg ви дава възможности да участвате в сайта с коментари, мнения и оценки както за публикациите, така и за събитията и личностите, описани в тях.

От 1 февруари 2014 г. за да коментирате в сайта, трябва да сте регистриран потребител. Изискването за регистрация цели да насърчи истинския и смислен дебат, както и свободното изразяване на мнения, като в същото време ограничи съзнателни или несъзнателни опити за спам, за публикуване на нецензурни и обидни квалификации и включването на участници, чиято единствена "мисия" е да провалят форума, да разводнят дискусията и да манипулират.

Регистрацията Ви дава възможността освен да коментирате, да опонирате или подкрепите дадено мнение, като гласувате "за" или "против" избрания от Вас коментар. Тя Ви позволява и да изтривате и редактирате собствените си коментари.

Редакцията на Mediapool би искала да ви насърчи при коментиране да използвате истинското си име. Ние искрено вярваме, че най-смислен е диалогът тогава, когато участниците в него застават зад позицията си прозрачно и не се крият зад маската на анонимността.

Данните, които предоставяте при регистрация, са защитени и няма да бъдат използвани по неправомерен начин. Тяхната цел е единствено гарантиране на личната Ви неприкосновеност в сайта.

Общи условия за ползване на Mediapool.bg

Политика за защита на личните данни на Mediapool.bg

Правила за участие във форумите на Mediapool.bg

Доклад за проблем