В Кипър е арестуван сериен убиец на жени

В Кипър е арестуван сериен убиец на жени

Кипърски гражданин е признал, че е убил седем жени, а местните медии го нарекоха "първият сериен убиец" на острова, съобщава ББС.

По-рано през април в шахта са намерени два тела, а в четвъртъке открит трети труп. Главният заподозрян е 35-годишнен офицер от кипърската армия, който е признал пред властите, че е извършил и други убийства.

Полицията търси телата на другите му жертви, използвайки предоставената от него информация. Той е признал за убийството на индийка или непалка, както и румънска жена и нейната осемгодишна дъщеря. Шестгодишно момиче - дъщерята на друга от жертвите на убиеца, също липсва.

Следователите са открили тялото на третата жена преди ден след като заподозреният ги е отвел до мястото, където е твърдял, че го е изхвърлил. Мястото се намира близо до столицата Никозия. Съобщава се, че заподозреният се е запознал с жертвата, която е изчезнала през декември 2017 г., на уебсайт за запознанства.

Трите жертви, чиито тела са открити, са от филипински произход. Името на престъпника все още не е огласено. Полицията е поискала допълнителна помощ от британски експерти във връзка с разследването.

Споделяне

Още от Свят

Как оценявате кандидата на ИТН за премиер?