В мистериозно интервю Трифонов казва кога стартира телевизията му

В мистериозно интервю Трифонов казва кога стартира телевизията му

Шоументът Слави Трифонов е решил най-сетне да даде повече информация за телевизията му "7/8 ТВ". До момента не се знае нито кога ще стартира, нито какво ще е съдържанието ѝ.

Във вторник той "ще даде интервю, което ще се излъчи на официалната му файсбук страница", съобщиха от екипа му. Темата е :"7/8 TV- начало, разпространение, съдържание".

Хората около Трифонов отказват да дадат допълнителна информация, не казват дори кой ще интервюира шоумена. Той и екипът му продължават да спазват досегашната си тактика за пълна секретност, която демонстрираха при учредяването на партията си "Няма такава държава".

Миналата седмица се разбра, че той е купил телевизия "Стара Загора" и тя вече се помещава в т. нар. "малко НДК" в София, където той и екипът му работят от години. През последните дни Трифонов публикува в фейсбук страницата си рекламни клипове на проекта му, но не дава допълнителна информация. Той публикува няколко клипа, но без какъвто и да е коментар към тях. От първото видео се разбра, че телевизията стартира "скоро".

Трифонов не беше споменавал нищо за телевизионния си проект откакто обяви, че се захваща с него и че влиза в политиката. Това стана по време на последното предаване на "Шоуто на Слави" по бТВ на 31 юли. Тогава той каза, че телевизионният проект ще стартира след 15 септември. От юли той е водил преговори с "Евроком" и "ТВ 1", но те са се провалили и така се е стигнало до старозагорската телевизия, научи Meidapool.

Обсъждани са били варианти за купуване на ефирно време, както и за онлайн телевизия, но те са отпаднали.

Цената на сделката за телевизия "Стара Загора" не е посочена, но неофициално се твърди, че е около 500 000 лв.

Трифонов е придобил телевизията от адвоката Дамян Георгиев. Кабелната телевизията е с лиценз за политематична и има национален лиценз. Притежава и музикален канал в Молдова.

За управител на "Статис" АД вече е вписан Евгени Димитров - Маестрото. Той е и в съвета на директорите на телевизията, в който влизат бившите продуценти на вече несъщестуващото предаване "Шоуто на Слави" Диана Младенова и Ася Тодорова.  

Споделяне

Още по темата

Още от България