Валентин Радев с нов фойерверк: взривен банкомат бил "знак" за празника на МВР

"Видят ли празник, правят нещо... Имам чувството, че е знак"

Снимка: МВР

Поредният взривен банкомат в София може да е знак към МВР по случай 139-ата годишнина от създаването на силовото ведомство, която бе отбелязана в четвъртък.

Такова епично умозаключение направи не кой да е, а именно вътрешният министър по време на тържественото честване на празника пред Паметника на Незнайния воин.

"Да, те и миналия път взривиха... Видят ли празник, правят нещо... Имам чувството, че е знак. Забележете, че дори парите не са взели. Взривили са го ... или са някакви некомпетентни, не искам да ги уча, по-добре да си останат такива ... но не са стигнали до парите... Като че ли е някакъв знак. Нищо. Касетките стоят. Има видеокамера, заснели са ги. Крият се, взривяват, гледат и бягат", демонстрира пред медиите Радев способността си да прави смайващи причинно-следствени връзки.

Въпросният инцидент стана около 4.00 часа сутринта пред супермаркет в столичния кв. "Люлин" само няколко часа преди началото на церемонията по случай 139-ата годишнина от създаването на МВР.

Заподозрени все още не са открити. Според първоначалната информация от разследването извършителите са били двама, като са избягали с кола от местопрестъплението. Нанасени са само материални щети по търговския обект.

Споделяне

Още по темата

Още от България

Как да се подходи с новата детска болница?