"Вашингтон пост": Тръмп вече патентова предизборния си лозунг за след 4 години

"Вашингтон пост": Тръмп вече патентова предизборния си лозунг за след 4 години

Американският печат е пълен с предположения какво следва да се очаква с настъпващата от утре ера на Доналд Тръмп като президент на САЩ. В интервю за "Вашингтон пост", цитирано от БТА, новият президент отива и по-далече, като разкрива лозунга, с който ще се бори за преизбиране след 4 години. Той е естествено продължение на сегашния, с който спечели изборите през ноември. Така на мястото на "Да направим Америка отново велика", логично идва "Да съхраним величието на Америка!". Той дори е поръчал на своите адвокати на патентоват тази фраза, и то в два варианта - със и без удивителен знак накрая.

В интервюто Тръмп изразява увереност, че първият му 4-годишен мандат е достатъчен да изпълни обещаното в сегашния лозунг. "Никога не бях и помислял да ви разкрия бъдещия си лозунг 4 г. предварително, но съм толкова уверен, че ние наистина ще бъдем (велики). Само по тази причина ви го разкривам", казва той.

Тръмп разкрива също, че сам е измислил лозунга на предизборната си кампания миналата година, станал толкова популярен, и го е патентовал още през 2015 г.

Споделяне

Още от Свят