Васил Божков: Не може едно дебело момче да ръководи държавата (видео)

Васил Божков: Не може едно дебело момче да ръководи държавата (видео)

"Не може едно момче дебело или не дебело, защото май че отслабна, да седи в сянка, да има 10 компрометирани вестника и една телевизия, която я компрометира, да ръководи цялата държава". Това казва хазартният бос Васил Божков. Той е записал специално видео, в което отговаря на въпроси на граждани.

Въпросът "Кой дърпа конците?" му е бил зададен 21 200 пъти, се твърди във видеото.

"Като каже нещо (Пеевски) и всички да треперят. Просто трябва да се преодолее страхът. Преодолявайки страха и с Пеевски е приключено. Да не би Гешев да може да арестува един милион души. Няма как да стане това", казва Божков.

От Дубай той казва, че България се управлява от "няколко човека, които се съобразяват един с друг и си помагат".

"Бойко, Шиши, няколко човека под тях от типа на Влади Горанов, Гешев. Това са опасни хора с много пари, които могат да дърпат конците в сянка непрекъснато, да слагат техни аватари и пак да управляват държавата, да изсмукват силите на народа, да вземат всичкото финансиране, което идва в България от света и след тях и потоп", обяснява Божков.

В следващите дни хазартният бос ще отговаря и на други въпроси

През януари срещу него бяха повдигнати 19 обвинения, но точно преди прокурорската акция Божков успя да напусне страната и в момента се намира в Дубай.

Споделяне

Още по темата

Още от България